2007-ben is látogathatják ingyenesen a mérkőzéseket a nyugdíjasok és a diákok

 Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamint a város kiemelt, csapatsportágakban érdekelt sportegyesületei tavaly kötöttek megállapodást arról, hogy az Alba Volán-FeVita jégkorong-, a Cornexi-Alcoa-HSB Holding kézilabda-, az Albacomp kosárlabda-, és az FC Fehérvár labdarúgócsapatainak mérkőzésére ingyenes belépőjegyekkel juthat be azon 50 fehérvári nyugdíjas és diák, akik elég gyorsan beszerzik a csapatok által felkínált tiketteket. Az akció sikerén felbuzdulva a felek 2007-re is megállapodtak, így a Volán, a Cornexi, és az Albacomp hazai összecsapásaira 50-50, míg az FC Fehérvár meccseire 100 jegyhez juthatnak hozzá az érdeklődők. A Tourinform irodában már ma lehet a hétvégi meccsekre kedvezményes jegyet kapni.

2007.03.01. 21:34 |
 Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamint a város kiemelt, csapatsportágakban érdekelt sportegyesületei tavaly kötöttek megállapodást arról, hogy az Alba Volán-FeVita jégkorong-, a Cornexi-Alcoa-HSB Holding kézilabda-, az Albacomp kosárlabda-, és az FC Fehérvár labdarúgócsapatainak mérkőzésére ingyenes belépőjegyekkel juthat be azon 50 fehérvári nyugdíjas és diák, akik elég gyorsan beszerzik a csapatok által felkínált tiketteket. Az akció sikerén felbuzdulva a felek 2007-re is megállapodtak, így a Volán, a Cornexi, és az Albacomp hazai összecsapásaira 50-50, míg az FC Fehérvár meccseire 100 jegyhez juthatnak hozzá az érdeklődők.

 A belépőjegyeket a készlet erejéig lehet igényelni a Városház téri Tourinform irodában, s az irodát kellőképpen gyorsan felkereső nyugdíjas- illetve diákigazolvánnyal rendelkezők már a hétvégi kosárlabda, vagy futball mérkőzésre is ingyen látogathatnak el.