A fehérvári Már Vártalak pékség is bekerült az idei Dining Guide-ba

A fehérvári Már Vártalak pékség és kávézó is bekerült a 2024-es Dining Guide TOP 100-as kiadványába. A pékség legfontosabb terméke a kovászos kenyér, de a pékárukból is igyekeznek minél különlegesebbeket csinálni. 
2024.06.12. 20:01 |
A fehérvári Már Vártalak pékség is bekerült az idei Dining Guide-ba

Csabai Dóra és Csabai Attila közösen hozta létre a Már Vártalak pékséget és a Pagony könyvesboltot, a férj álma volt a bisztró és pékség, Dóráé pedig a könyvesbolt.

2014-ben a Pagonnyal indult a történetük, és a könyvek világát már a kezdetekkor szerették volna kiegészíteni valamiféle gasztro vonallal, így létrehozva egy kellemes, kulturális teret. Volt egy pályázati lehetőség is, ami sokat segített, de hosszú évek munkája alatt rajzolódott ki teljesen, hogyan indítsák be az új egységüket. Így született meg 2019-ben a Már Vártalak.

A pékség legfontosabb terméke a kovászos kenyér, de a pékárukból is igyekeznek minél különlegesebbeket csinálni. Folyamatosan fejlődnek, kísérleteznek, idén pedig munkájuk és minőség iránti elkötelezettségük megkoronázásaként bekerültek a Dining Guide top 100-as kiadványába is.