Átadták a Diófa étterem megújult emeleti termét

Ünnepélyes keretek között nyílt meg csütörtökön a Diófa étterem megújult emeleti terme a Kadocsa utcában. A fehérvári családi vállalkozást 1992-ben a néhai Madler László alapította, aki több évtizedes szakmai gyakorlattal és a vendéglátás iránti feltétlen elkötelezettséggel vezette vendéglőit. A Diófa étterem emeleti terme 33 millió forintból újult meg és 100-120 vendég befogadására alkalmas.
2014.06.12. 12:14 |
Ünnepélyes keretek között nyílt meg csütörtökön a Diófa étterem megújult emeleti terme a Kadocsa utcában. A fehérvári családi vállalkozást 1992-ben a néhai Madler László alapította, aki több évtizedes szakmai gyakorlattal és a vendéglátás iránti feltétlen elkötelezettséggel vezette vendéglőit. A Diófa étterem emeleti terme 33 millió forintból újult meg és 100-120 vendég befogadására alkalmas.
A kétszintes étterem légkondicinált, 110 illetve 50 fő befogadására alkalmas, az egyedülálló mediterrán hangulatú kerthelységben pedig 120 fő fér el. Az étterem tulajdonosa tavaly döntött a felső szint átalakításáról, tervezési munkára az Ádám Design Stúdiót kérték fel, a kivitelezést pedig fehérvári vállalkozások végezték el. A beruházás költsége mintegy 33 millió forintot tett ki.
Az étlap kínálatát évente többször újítják meg annak érdekében, hogy magyar specialitásokon túl a vendégek megismerkedhessenek az európai gasztronómiai művészet minél több remekművével. Német és angol nyelvű étlapjaikon mintegy 60 étel közül választhatnak a vendégek.