-
Mától várják a tanszeradományokat
Elkezdődött a Gondtalan Sulikezdés tanszergyűjtő akció, melyet nyolcadik alkalommal hirdetett meg az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ és a Next Stop üzletközpont. A támogatásokat 2024. augusztus 12-ig, jövő hétfőig gyűjtik, majd eljuttatják a rászoruló családoknak.
2024.08.08. -
A hontalan állatokért
A hontalan állatok érdekében fogott össze a Herosz Fehérvári Állatotthona és a Damniczki Cukrászda. Augusztus 16-ig, péntekig fogadják a kutyáknak és macskáknak szánt konzervadományokat a Fő utcai cukrászdában, ahol egy állatvédelmi totó is várja a játékos kedvűeket.
2024.08.07. -
Forgalomkorlátozások a városban
Szombaton kezdődik a 2024-es Királyi Napok, melynek kapcsán forgalomkorlátozások fognak életbe lépni. Számos belvárosi és öreghegyi szakasz le lesz zárva ebben a 2 hétben.
2024.08.08. -
Megújul az ivóvízellátási rendszer
A vízügyek területén áthelyeződik a hangsúly a vízkészletekkel való gazdálkodásra a kárelhárításról és kármegelőzésről.
2024.08.08.
Átadták a Diófa étterem megújult emeleti termét
Ünnepélyes keretek között nyílt meg csütörtökön a Diófa étterem megújult emeleti terme a Kadocsa utcában. A fehérvári családi vállalkozást 1992-ben a néhai Madler László alapította, aki több évtizedes szakmai gyakorlattal és a vendéglátás iránti feltétlen elkötelezettséggel vezette vendéglőit. A Diófa étterem emeleti terme 33 millió forintból újult meg és 100-120 vendég befogadására alkalmas.
2014.06.12. 12:14 |
Ünnepélyes keretek között nyílt meg csütörtökön a Diófa étterem megújult emeleti terme a Kadocsa utcában. A fehérvári családi vállalkozást 1992-ben a néhai Madler László alapította, aki több évtizedes szakmai gyakorlattal és a vendéglátás iránti feltétlen elkötelezettséggel vezette vendéglőit. A Diófa étterem emeleti terme 33 millió forintból újult meg és 100-120 vendég befogadására alkalmas.
A kétszintes étterem légkondicinált, 110 illetve 50 fő befogadására alkalmas, az egyedülálló mediterrán hangulatú kerthelységben pedig 120 fő fér el. Az étterem tulajdonosa tavaly döntött a felső szint átalakításáról, tervezési munkára az Ádám Design Stúdiót kérték fel, a kivitelezést pedig fehérvári vállalkozások végezték el. A beruházás költsége mintegy 33 millió forintot tett ki.
Az étlap kínálatát évente többször újítják meg annak érdekében, hogy magyar specialitásokon túl a vendégek megismerkedhessenek az európai gasztronómiai művészet minél több remekművével. Német és angol nyelvű étlapjaikon mintegy 60 étel közül választhatnak a vendégek.