-
Hazajönni Fehérvárra
Az ÖKK Podcast adventi történetében a tősgyökeres, fehérvári vasutascsaládból származó Kiss Imrét ismerhetik meg. A tornatanárnak készülő fiatalember a MÁV Előre (később Locomotiv) SC tehetséges és sikeres sportolója volt, ám az élet másfelé sodorta.
2024.12.21. -
3 technikumunk a TOP 100-ban
A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal és Oktatási Hivatal közhiteles adatai alapján a napokban megjelent a 2025-ös 100 legjobb magyarországi technikum rangsora, amit idén a Mandiner hozott nyilvánosságra. A Székesfehérvári SzC Széchenyi István Műszaki Technikuma a 100-as lista 30. helyét foglalja el.
2024.12.20. -
95 éves Erzsi néni
95.születésnapja alkalmából köszöntötték Molnár Dezsőné Csirke Erzsébetet, Áron Nagy Lajos festőművész hagyatékának őrzőjét.
2024.12.20. -
Változik a szakrendelések nyitvatartása
Változik a szakrendelések nyitvatartása a két ünnep között. Az idei évben receptfelírásra sem lesz már lehetőség, legközelebb majd csak január másodikán.
2024.12.20.
Finomságokkal vendégelték meg a Szent György Kórház COVID-19 csapatát
A Fejér menü jótékonysági akció keretében érkezett 20 adag ételt a Szent György Kórház COVID-19 Team tagjai fogyasztották el.
Dr. Bucsi László a Szent György Egyetemi Oktató Kórház megbízott főigazgatója a kórház dolgozói nevében mondott köszönetet a gesztusért: "Köszönjük a felajánlást, ami 20 adag ételt tartalmaz és úgy döntöttünk, hogy a COVID-19 Team-et jutalmazzuk vele, akikkel most már jó pár hete - a második hullám kezdete óta - találkozom a hét minden egyes napján, hogy átbeszéljül és megoldjuk az aktuális problémákat, átszervezéseket"
Finomságokkal vendégelték meg az egészségügyi dolgozókat, akiknek sokat köszönhetünk a koronavírus elleni küzdelemben
A kezdeményezés a Fejér Megyei Hírlap által indított Fejér menü jótékonysági akció keretében valósult meg. Az olvasók szavazhattak Fejér megye kedvenc menüjéről, amit azután a móri Fogadó az Öreg Préshez étteremben készítettek el és juttattak el az egészségügyi dolgozók számára. Möllmann Günterné Erzsébet, az étterem tulajdonosa, alapítója munkatársaival személyesen hozta el a Szent György Kórházba a tárkonyos csirkeragulevesből, zsemlegombócos vadasmarhából és jenői kuglófból álló menüsort.