Székesfehérvár is bekerült Európa legjobb hokivárosai közé

A kanadai Flight Network utazási blog egy többhónapos kutatás során összeállította Európa legjobb hokivárosainak listáját. A negyvenkét csapatot tartalmazó listát az adott város jégkorongcsapata, bajnoksága, létesítménye, a szurkolók és a hokikultúra elemzése alapján állították össze, melybe a Fehérvár Av19 együttese is bekerült.
2017.02.14. 13:23 |
A kanadai Flight Network utazási blog egy többhónapos kutatás során összeállította Európa legjobb hokivárosainak listáját. A negyvenkét csapatot tartalmazó listát az adott város jégkorongcsapata, a bajnokság, a létesítmény, a szurkolók és a különleges hokikultúra elemzése alapján állították össze, melybe a Fehérvár Av19 együttese is bekerült.
„Nehéz kiejteni, de még nehezebb elfelejteni.” – kezdődik a www.flightnetwork.com elemzése. A kanadai utazási blog egy többnapos kutatást tett közzé, melyben a legnépszerűbb hokivárosokat gyűjtötték össze. A kutatás kiemeli, hogy az elmúlt öt évtizedben a Fehérvár AV19 számos dicsőséget, többek között tizenhárom bajnoki címet és hét Magyar Kupát nyert. Az elemzésben arra is kitérnek, hogy a fehérvári drukkerek minden alkalommal remek hangulatot teremtenek az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.