Új tankonyha cukrász és szakács tanulóknak a Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskolában

 Csütörtökön délelőtt avatták fel a Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola új tankonyháját. A minden konyhai igényt kielégítő, modern eszközökkel berendezett, a HACCP rendszernek is megfelelő tankonyhában egyszerre 12 diák szerezhet gyakorlati tapasztalatokat. Az itt tanuló fiatalok cukrász, szakács és felszolgáló végzettséget szereznek. A jó szakember képzéshez elengedhetetlen a XXI.századnak megfelelő gyakorlati hely biztosítás - hangzott el az átadáson. Az új tankonyha építésére és a berendezésekre mintegy 54 millió forintot költött a város. Képgalériát az átadásról itt talál!
2007.10.11. 21:54 |
 Csütörtökön délelőtt avatták fel a Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola új tankonyháját. A minden konyhai igényt kielégítő, modern eszközökkel berendezett, a HACCP rendszernek is megfelelő tankonyhában egyszerre 12 diák szerezhet gyakorlati tapasztalatokat. Az itt tanuló fiatalok cukrász, szakács és felszolgáló végzettséget szereznek. Az új tankonyha építésére és a berendezésekre mintegy 54 millió forintot költött a város mondta az ünnepi avatáson Warvasovszky Tihamér polgármester. Képgalériát az átadásról itt talál!



 Schmidt Flórián a Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola igazgatója kiemelte, hogy a jó szakember képzéshez elengedhetetlen a XXI.századnak megfelelő gyakorlati hely biztosítása.

 Az önkormányzat beruházásában három óvodai konyhát és a Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola tankonyháját újították fel ebben az évben. A város hat évre szóló Intézményfelújítási Programjáról is szó volt a konyha átadásán. Mint elhangzott, az önkormányzat minden erejével azon van, hogy megteremtse azt a hátteret, ami alapján a diákok olyan iskolák, illetve szakmák közül választhatnak, amelyben később megtalálják számításukat Székesfehérváron.