-
RedSaturday Székesfehérváron
„A vérellátás nem megy szünetre!” mottóval szerveznek országos véradó napot december 27-én és január 3-án, szombati napokon. A RedSaturday keretében Székesfehérváron a Területi Vérellátóban 8 és 14 óra között várják az önkénteseket.
2025.12.20. -
Vadhússal segítiettek
Az önzetlen segítségnyújtás fontosságára hívja fel minden év decemberében a figyelmet a VADEX Zrt. A vállalat évről évre vadhúst adományoz a Kríziskezelő Központnak, hogy az átmeneti szállókon és éjjeli menedékhelyen élőket ízletes meleg étellel kínálhassák meg.adv
2025.12.19. -
Az utolsó ablakok is kinyílnak
December 22-én és 23-án is érdemes egyet sétálni a Belvárosban, ahol kinyílik az élő adventi naptár utolsó két ablaka, de megnézhetjük a Betlehemi Szép Csillag kiállítást és karácsonyi fotókat készíthetünk az ünneplőbe öltözött utcák, épületek között.
2025.12.19. -
Adománygyűjtés a FEMA-nál
Adventi adománygyűjtő akciót rendeznek a FEMA Állatotthonban december 20-án, szombaton délután. Lovasberényben, a Harap utca 3. szám alatti menhelyen 12 és 18 óra között várják a segítő szándékú állatbarátokat, akiktől jó minőségű tápokat, tisztítószereket, takarókat kérnek. Lesz vásár is, melynek bevételével az állatotthont támogatják.
2025.12.19.
Újraterítés a 67Sigma étteremben - megújult az étlap és az italválaszték is
Az "újraterítés" jegyében új étlappal, új terítékekkel, megújult ital és ételválasztékkal várják a vendégeket a 67Sigma étteremben.
A konyha erőssége a fiatal csapat, akik tehetségesek, lendületesek és bizonyítási vágy munkál bennük.
"Az a minőség, amit az elmúlt évek során megtapasztaltunk, tartható, sőt fokozható. Olyan gasztronómiai élményeket tudunk kínálni, amit érdemes kipróbálni, érdemes eljönni hozzánk. A konyhán fiatal csapat dolgozik, lelkesedésük, hozzáállásuk, kreativitásuk az elmúlt három hónapban bizonyította, jól döntöttünk, hogy velük dolgozunk." - mondta el Haluza Valéria tulajdonos, aki szólt arról is, hogy a meglévő minőségre építve új beszállítókat kerestek nem csak Magyarországról, hanem Spanyolországból, Franciaországból, Olaszországból is. Megújították az italkínálatot, prémium minőségű whisky-k, rumok találhatók a kínálatban, a borok tekintetében pedig az ételekkel harmonizáló tételeket választottak, kis csavarral.
Az étterem neve, a 67Sigma utal a "hat szigma" erőteljes minőségügyi szabványra, ami garancia a prémium minőségre.
Horváth Bence, a 67Sigma étterem fiatal séfje elmondta, nagyon örül, hogy csapatával ilyen lelkes és elhivatott családi vállalkozás részesei lehetnek és mindent megtesznek annak érdekében, hogy garantálják a vendégek számára a minőséget. Horváth Bence munkáját segíti például a Global Chefs Challenge 2018-as malajziai világdöntőjében szereplő Murányi Mercédesz is.