Negyed órán belül megtalálták a rendőrök az ellopott kiskutyát

Egy 62 éves hölgy kérte a rendőrök segítségét vasárnap, hogy hat éves Nesi nevű, bolognese fajtájú kutyáját, a Skála előtt kikötötte arra az időre amíg vásárolt, miközben egy ismeretlen férfi ellopta az állatot. A fehérvári rendőrök a hölgy által megadott leírás alapján 15 perc múlva intézkedés alá vontak egy 43 éves férfit a Szekfű Gyula utcában, akinél megtalálták a keresett kutyát.
2017.03.06. 13:30 |
Negyed órán belül megtalálták a rendőrök az ellopott kiskutyát
A férfit előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési meghallgatása során tettét elismerte és elmondta, hogy az állatot azért vitte el az üzlet elől, hogy később értékesítse. Ellene lopás szabálysértése miatt indult eljárás. Nesit tulajdonosának visszaadták az egyenruhások.

Kék hírek

  1. Iskolatáskákat lopott

    A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás miatt folytat büntetőeljárást. A rendelkezésre álló adatok alapján a képen látható férfi 2024. szeptember 5-én 13 óra 35 perc körül Székesfehérváron, az Arany János utca 8. számnál lévő Szent Anna-kápolnához közeli lépcsőről két iskolatáskát ellopott.

    2024.09.24.
  2. Vádemelést javasolnak

    Székesfehérváron, az Aszalvölgyi úton történt balesethez riasztották az egyenruhásokat 2024. március 16-én este. A rendőrök megállapították, hogy a helyszínen illegális gyorsulási verseny zajlott: két autó összeütközött, és csupán a szerencsének köszönhető, hogy senki nem sérült meg. 

    2024.09.24.
  3. Folyamatos a védekezés

    Hivatásos tűzoltók és a Fejér Önkéntes Mentőszervezet is részt vesz az árvízi védekezésben a Duna Fejér vármegyei szakaszán. Ercsiben és Kisapostagon a védvonal nagy része elkészült. A vármegye hivatásos tűzoltó-parancsokságai csütörtöktől áttértek a 24/24 órás szolgálati rendre, hogy a tűzoltók átvezénylésével további hivatásos erők támogassák az árvíz elleni védekezést.

    2024.09.19.
  4. Elfogták a rongálót

    Szeptember 17-ről 18-ára virradó éjszaka gyújtogatott valaki a belvárosban, előbb négy fém szemetes tartalmát, majd a Liszt Ferenc utcai fagyizó előtti egyik napernyőt gyújtotta fel. A tüzet a kiérkező tűzoltók eloltották, az elkövetőt pedig a Közterület-felügyelet kamerarendszerének segítségével a járőrök fél órán belül elfogták.

    2024.09.18.