Székesfehérvár is feliratkozott az Európa Restaurant Day térképére

Gulyás leves, húsos nudli és sült palacsinta várja augusztus 18-án, vasárnap a Jancsárkertbe érkezőket, ahol első alkalommal nyílik egynapos étterem. Székesfehérvár is csatlakozik a Restaurant Day közösségteremtő programhoz.
2013.08.16. 14:23 |
Gulyás leves, húsos nudli és sült palacsinta várja augusztus 18-án, vasárnap a Jancsárkertbe érkezőket, ahol első alkalommal nyílik egynapos étterem. Székesfehérvár is csatlakozik a Restaurant Day közösségteremtő programhoz.
 
A Restaurant Day egy 2011-ben, Finnországból indult közösségteremtő és -építő játék, amelyben kijelölnek évente négy dátumot, és ezeken a napokon világszerte egynapos éttermet nyitnak - becsületkasszás vendégséget tartanak - a csatlakozók. Ez a civil program lehetőséget ad arra, hogy egy napra bárki vendéglőt nyithasson és a maga főztjét, sütijét, italát osztogathassa, árulhassa.
 
Székesfehérvár, helyszínként, első ízben csatlakozik a programhoz. Erdős Tünde saját főztjével, gulyáslevessel, húsos nudlival, sült palacsintával és kevert italokkal várja az éhes pocakokat augusztus 18-án, vasárnap 11.00 órától a Jancsárkert előtti téren. A költségekhez becsületkassza alapon lehet hozzájárulni.